Restaurant trio anmeldelse

Restaurant Trio, København – Restaurantanmeldelser

Restaurant Trio, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Fine omgivelser og opmærksom og meget behageligt personale. Stedet mangler lige de sidste detaljer på fx toilettet. Maden var desværre ikke som forventet og …

Restaurant Trio, København: Se 183 objektive anmeldelser af Restaurant Trio, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 457 af 2.738 restauranter i København.

Læs kundernes anmeldelser af restauranttrio.dk – Trustpilot

Restauranttrio Anmeldelser. 12 • Under middel … restauranttrio.dk · Skriv en anmeldelse … Kunderne skriver anmeldelser på eget initiativ.

TRIO – Anmeldelser – City – Gourmet – Bestil bord

TRIO. 5.2. I alt 4.783 anmeldelser. Trio er en eksklusive gourmetrestaurant og skybar, som ligger i hjertet af København med en fantastisk udsigt over …

Anmeldelse: Udsigten er desværre ikke det hele værd på …

13. okt. 2017 — Anmeldelse: Udsigten er desværre ikke det hele værd på nyåbnede Trio i toppen af Axel Towers. Klassisk og veltillavet mad med …

Anmeldelse af restaurant Trio – København, Danmark

Anmeldelse af restaurant Trio – København, Danmark – OnTrip.dk

27. jul. 2020 — Anmeldelse af restaurant Trio som ligger i Axel Towers. Her får du en fantastisk udsigt over byen, lækker gourmetmad og god service.

Anmeldelse af restaurant Trio som ligger i Axel Towers. Her får du en fantastisk udsigt over byen, lækker gourmetmad og god service.

Restaurant Trio – skarp velsmag i Københavns højder

Restaurant Trio – skarp gastronomi i Københavns højder

7. nov. 2017 — Restaurant Trio i Axel Towers udmærker sig med særdeles velsmagende mad i … Et par uger forinden kunne jeg i Politikens anmeldelse læse, …

Restaurant Trio i Axel Towers udmærker sig med særdeles velsmagende mad i smukke omgivelser med en storbyfeeling, som få andre steder kan hamle op med.

her – Berlingske

Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

Københavns nye gourmetrestaurant Trio ligger i Axel Towers og har en, skal vi sige ok, udsigt over byen. Læs alt om restauranten her.

Trio i Axel Towers er så internationalt cool, som det overhovedet kan blive. Kom med indenfor her – og se Danmarks måske fedeste toilet.

Anmeldelser af Trio Restaurant & Bar København V

Læs andre kunders anmeldelser af Trio Restaurant & Bar København V Restaurant. … Ingen anmeldelser. Bliv den første til at skriv en anmeldelse.

Gastromands bud: Trio modtager første Michelinstjerne …

1. okt. 2017 — AOC’s lillesøster er nu åbnet og klar til at indtage København fra 10. etage i Axel Towers hvor restaurant Trio nu kan prale med, …

Restaurant Trio, København: se menuen, anmeldelser og tjek …

Restaurant Trio, København: Gennemse menuen, læs mere om 5362 anmeldelser af slurpy brugere med en vurdering på 86/100 og tjek priser.

Keywords: restaurant trio anmeldelse, trio københavn restaurant